top of page
banner jpeg.jpg

Foto med fokus på barnen

För att reservera tid

Mitt fokus har varit att ta fram en fotografering som ska vara en rolig upplevelse för barnen och samtidigt göra det enkelt och prisvärt för dig som förälder att få högklassiga och varierande bilder på era små. Just variationen får jag fram genom att mixa både modernt och klassiskt med busigt och uppstyrt vilket får bilderna att poppa av liv och lek.

 

Fotograferingen brukar vara en spännande upplevelse och för de minsta barnen kan det till och med vara lite nervöst till en början. Men vanligtvis går det hela över till skratt när hela familjen är med när Bamse, Bobbo och Pippi flyger genom rummet och hittar på det ena sprattet efter det andra.

 

Tryck på knappen ovan så öppnas bokningsformuläret i ett nytt fönster. Välj ett fototillfälle i listan som passar er, välj tid och fyll i kontaktuppgifterna. Klicka på skicka. Har du fler än ett barn behöver du fylla i formuläret en gång till för varje barn. Självklart tar jag också syskonbilder.

Det kostar ingenting att komma till fototillfället utan du får några dagar efter fotograferingen ett meddelande att dina bilder finns uppladdade i en webbshop. Där kan du själv välja och klicka hem familjens favoritbilder i en mängd olika format.

 

Vi ses snart i höstrusket!

Logo-01.png
bottom of page