top of page
_MG_8008-2_edited.jpg

Såsom många andra nyblivna föräldrar ville så även jag fånga mina barn och deras uppväxt på bild. Känslan av att tiden rusade förbi alltför fort och risken att missa eller glömma guldkornen i denna intensiva period hanterade jag genom att köpa mig en riktig kamera. Att alltid ha den nära till hands som ett verktyg för att kapsla in barnens alla "första gånger" och familjelivets utflykter och vardagslunk kändes förtröstande. Sakta men säkert lärde man sig att det handlade mest om mig som personen bakom kameran att det var jag som var den största faktorn för att komma hem med bra bilder - vilket gav mig en stor drivkraft att vara aktiv och jobba fram goda resultat.

Sedan 2012 har jag haft privilegiet att dagligen få arbeta med det jag brinner för och har passerat ett tjugotal bröllop, tusentals barnfotograferingar och sissodär en halv miljon bilder på hårddiskarna. Med en anställning som fotograf på Fastighetsbyrån Linköping ger det mig ett unikt utgångsläge inför alla uppdrag jag åtar mig vid sidan om. Jag kan nämligen fotografera ur glädje, engagemang och önskan att leta och fånga de bästa bilderna vilket jag tycker är ett sunt förhållande till hantverket.

 

Hör av dig om du är på jakt efter bröllop- och familjefotograf, barnfoto eller behöver nya bilder för din verksamhet så tar vi det därifrån.

Logo-01.png
Vikbolandet Östergötland
bottom of page