top of page

Vigsel & Fest

På den viktigaste dagen i ert liv vill jag att ni till 110% ska kunna lita på er bröllopsfotograf. Jag bjuder på en rolig fotoupplevelse på bröllopsdagen där jag varvar mina kreativa bildidéer med dokumentärt bildberättande för att ge er det allra bästa att minnas tillbaka till.

Före Bröllopet
Kontakta mig omgående för att kolla tillgänglighet så tar vi det stegvis därifrån. Ta gärna en titt i prislistan så att ni vet ungefär vad ni vill ha så kommer jag att begära att få 25% handpenning för att säkra er bokning. Det kan vara en god idé att ses över en kopp kaffe eller träffas genom videosamtal om det är så att jag ska följa er under hela bröllopsdagen. Jag brukar alltid ringa någon dag före bröllopet när schemat är spikat och vi har bättre koll på vädret så vi kan snacka ihop oss inför stundande högtidsdag.

Under Bröllopet
Jag är på plats ca 15-30 min före avtalad tid och med mig har jag tonvis av positiv energi, modern kamerateknik och erfarenhet av 10 års dagligt bildskapande så att ni två bara ska kunna fokusera på varandra och låta mig fånga gnistan mellan er.

Efter Bröllopet
Oftast skickar jag ett riktigt guldkorn till er redan samma kväll som ni kan använda för att berätta för världen om er kärlek. Sen börjar det stora arbetet för mig som fotograf att ta hand om allt material fångat under dagen och det är
 oftast här som särskiljer den ene fotografens prisnivå till en annan. Även en bra bild kan behöva färgkorrigering och touch-up och har man tusen bilder att gå igenom så tar det tid men vanligtvis är jag klar för digital leverans inom 2 veckor.

Har ni bestämt om hur ni vill göra om ni vill ha dem levererade digitalt, i fotobok eller både och?

Jag lägger också in bilderna i ett digitalt fotoalbum så ni kan erbjuda era gäster att gå in och titta på bilderna och kan ordna  en QR-kod som ni kan placera i era tackkort om ni så vill.

 

namnlöst-209.jpg

Jenni & Jonathan

Vi har anlitat Christoffer vid flera tillfällen och alltid blivit supernöjda! Han är effektiv och bilderna blir jättebra, men framför allt är han så trevlig vilket gör det lätt att känna sig bekväm och naturlig framför kameran.

Martin&Lina8.jpg

Martin & Lina

Vi är båda otroligt nöjda med den professionalism och flexibilitet som Christoffer uppvisade som fotograf. Christoffer förstod både vad vi ville ha samt lockade fram det där lilla extra som gjorde bilderna från vår stora dag extra minnesvärda. Vi är så nöjda med att Christoffer förevigade vårt bröllop och kan verkligen rekommendera honom som fotograf. 

namnlöst-440.jpg

Madeléne & Kenny

Christoffer var lyhörd till våra önskemål och vi gick igenom i god tid innan hur vi ville att han skulle fotografera oss. Vi valde att Christoffer skulle fotografera oss under hela dagen och han gjorde sitt yttersta för att fånga vår dag. Vi blev så nöjda och skulle verkligen rekommendera Christoffer som bröllopsfotograf.

Peder & Louise-291_edited_edited.jpg

Louise & Peder

Vi är båda väldigt nöjda med att ha anlitat Christoffer, som på ett fint, lättsamt och professionellt sätt förevigade vår dag!

bottom of page