top of page

Bröllopsfoto

En chans har man på sig och allt ska vara perfekt! Min stil och bildspråk är inte så konstlad utan jag letar hellre efter genuina känslor och äkthet. Inför mina kunder är jag lyhörd, för är det något jag lärt mig under de gångna åren så är fotografens öra minst lika viktigt som hans öga.

Hur går det till?

1

Före bröllopet

Du har tillräckligt mycket att planera inför din stora dag så gör valet av fotograf enkelt. Kontakta mig omgående för att kontrollera tillgänglighet så tar vi det stegvis därifrån. Ta gärna en titt i prislistan nedan och bestäm vilket paket ni önskar. Jag kommer kräva en handpenning  på 25% av beloppet av valt paket för att säkra er bokning.

 

Det kan vara en god idé att ses över en kopp kaffe eller träffas genom videosamtal om det är så att jag ska följa er under hela bröllopsdagen. Jag brukar alltid ringa någon dag före bröllopet för känna pulsen och prata om vädret.

2

Under Bröllopet

Jag är på plats ca 15-30 min före avtalad tid och med mig har jag tonvis av positiv energi, modern kamerateknik och erfarenhet av 10 års dagligt bildskapande så att ni två bara ska kunna fokusera på varandra och låta mig fånga gnistan mellan er.

 

Under dagen är jag också en tredje hand och gör vad jag kan för att underlätta för er.

3

Efter Bröllopet

Redan samma kväll skickar jag över ett axplock guldkorn som ni kan använda på sociala medier för berätta för världen om er kärlek. Sen börjar det stora arbetet för mig som fotograf att ta hand om allt material fångat under dagen och det är oftast här som särskiljer den ene fotografens prisnivå till en annan. Jag vill att bilderna ska kännas rätt innan jag levererar. 

Jag skickar fakturan efter bröllopet före bildleverans.

Kundomdömen

namnlöst-209.jpg

Jenni & Jonathan

Martin&Lina8.jpg

Martin & Lina

namnlöst-440.jpg

Madeléne & Kenny

Peder & Louise-291_edited_edited.jpg

Louise & Peder

Vi är båda väldigt nöjda med att ha anlitat Christoffer, som på ett fint, lättsamt och professionellt sätt förevigade vår dag!

Vi har anlitat Christoffer vid flera tillfällen och alltid blivit supernöjda! Han är effektiv och bilderna blir jättebra, men framför allt är han så trevlig vilket gör det lätt att känna sig bekväm och naturlig framför kameran.

Vi är båda otroligt nöjda med den professionalism och flexibilitet som Christoffer uppvisade som fotograf. Christoffer förstod både vad vi ville ha samt lockade fram det där lilla extra som gjorde bilderna från vår stora dag extra minnesvärda. Vi är så nöjda med att Christoffer förevigade vårt bröllop och kan verkligen rekommendera honom som fotograf. 

Christoffer var lyhörd till våra önskemål och vi gick igenom i god tid innan hur vi ville att han skulle fotografera oss. Vi valde att Christoffer skulle fotografera oss under hela dagen och han gjorde sitt yttersta för att fånga vår dag. Vi blev så nöjda och skulle verkligen rekommendera Christoffer som bröllopsfotograf.

Bröllopspriser 2023/2024

Vill ni addera eller ta bort något ur paketen så kan jag skräddarsy något för er. Delbetalning kan göras upp.

Rörliga kostnader tillkommer. extra timmar 1000kr/h, 30kr/mil. Vid destinationsbröllop resekostnader och kostnader för övernattning/logi.

namnlöst-81.jpg

Porträtt och Vigsel

Det väsentligaste. Porträtten kan vi ta antingen före eller efter vigseln utifrån vad som passar bäst för ert schema. 

Upp till 2 timmar

200-400 digitala filer

Halvdag/6h

Det väsentligaste och lite till. Porträtten kan vi ta antingen före eller efter vigseln utifrån vad som passar bäst för ert schema. Här har vi utrymme att välja om ni vill att jag ska följa med lite under smink/påklädnad och first-look eller om ni vill vill att jag ska följa med till festlokalen och följa händelserna där. 

Upp till 6 timmar

600-1000 digitala filer

Heldag 12h

Här följer jag med er under hela dagen, från förberedelser och flera porträttsessioner, vigseln, minglet, maten, talen, dansen - ja, till sena kvällen!

 

En Maxad dag helt enkelt!

Upp till 12 timmar, utöver 800:-h

1000-1500 digitala filer

Fotoalbum på 60 sidor.

bottom of page